AdvertentieVacatures

AVE Added Value Electronics BV
verkoop binnendienst
Als binnendienstverkoop krijg je contact met onze klanten (inkomende e-mails/telefoon en het proactief benaderen van klanten uit onze database), je geeft advies bij vragen of komt met mogelijke alternatieven voor een aanvraag. Je maakt uiteraard aanbiedingen/ offertes, vraagt levertijden en prijzen op bij onze leveranciers en zorgt voor begeleiding van opdrachten samen met je collega's van de administratie en het magazijn. Werkniveau is MBO en affiniteit met elektronica heeft een pré, maar laat je niet stoppen als je een leuke werkomgeving zoekt in een kleiner teamverband.
Nieuwsgierig of enthousiast om aan een nieuwe baan bij AVE te beginnen?
Kijk hier voor meer informatie.

Verwater Industrial Services Noord Oost B.V.
WERKVOORBEREIDER E&I - GRONINGEN / EMMEN

Uitdaging, diversiteit en projecten voor gerenommeerde klanten! Dat vind je in deze functie van werkvoorbereider E/I. Zie je deze prachtige functie zitten en wil je onderdeel zijn van een gedreven en enthousiast team?
Lees dan snel hier verder.

Lezersaanbieding

Win een SAM R34 Xplained Pro LoRaWAN evaluatiepakket

Microchip's SAM R34 Xplained Pro evaluatiepakket is een stukje hardware voor het evalueren van de ATSAMR34 laagvermogen LoRa® sub-GHz SiP, ontwikkeld voor draadloze verbondenheid over lange afstanden, waarbij tegelijkertijd de batterijlevensduur van het systeem wordt verlengd.

Lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.