AdvertentieAdvertorial

Draagbare labelprinters voor kabels en elektrische panelen    
Draagbare labelprinters voor kabels en elektrische panelen
Zorg ervoor dat uw werk beantwoordt aan de strenge industriestandaarden door het op locatie afdrukken van bestendige, duurzame, volledig aangepaste P-touch labels, zodat u elke opdracht op een professionele manier kunt afwerken. Lees meer

Vacatures

Bedrijf: BAM FM
Projectleider E/W/B
Wil jij mee werken aan één van de vele mooie beheer- en onderhoudscontracten binnen BAM Facility Management? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken in een multidisciplinair team binnen de afdeling Projecten en Contractondersteuning van BAM FM. Deze afdeling realiseert projectmatig uitbreidingen, verbouwingen, de uitrol van nieuwe technologieën en vervangingswerkzaamheden.
Kijk hier voor meer informatie.

Bedrijf: Verwater 
Detail Engineer, Groningen / Emmen

Als Detail Engineer ben je verantwoordelijk voor het in detail ontwerpen (componenten, uitwerken van detailoplossingen, materiaalkeuze, e.d.) en tekenen van besturingstekeningen van elektrotechnische installaties voor automatisering systemen. Hierbij ligt de focus op service engineering, waarbij de storingsanalyse en oplossingsmogelijkheden op basis van eigen inzicht kunnen worden vastgesteld. Wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie.

Lezersaanbieding

Win een SAMA5D2 Xplained Ultra kaart van Microchip

Win een Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra kaart (ATSAMA5D2C-XULT) van Microchip via E-Totaal. De SAMA5D2 Xplained Ultra kaart is geschikt om snel prototypes op te zetten en bedoeld voor het evalueren van de SAMA5D2 serie MPU's.

Lees verder

Beurs WoTS 2018

WoTS 2018
Van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober vond de beurs World of Technology & Science 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. 

Meer informatie over deze beurs kunt u vinden op onze speciale WoTS 2018 pagina's .

Hier vindt u ook informatie over exposanten en vele producten en noviteiten die u op de beurs kon tegenkomen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.