AdvertentieAdvertorial

Speciaal voor elektriciens en installateurs: P-touch labelprinters van Brother

Speciaal voor elektriciens en installateurs: P-touch labelprinters van Brother
Met een Brother P-touch maakt u snel en eenvoudig onverwoestbare en slijtvaste labels, waarmee u elke klus professioneel kunt afwerken. De labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en bij uitstek geschikt voor het markeren van patchkasten, kabelgoten, bedrading en leidingen. Ga voor meer info naar brother.nl

Beurs WoTS 2018

WoTS 2018
Van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober vindt de beurs World of Technology & Science 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. 

Meer informatie over deze beurs kunt u vinden op onze speciale WoTS 2018 pagina's .

Hier vindt u ook informatie over exposanten en vele producten en noviteiten die u op de beurs kon tegenkomen.

Vacatures

Bedrijf : BAM Bouw en Techniek
Technisch Ontwikkelaar Elektrotechniek
Wil jij nieuwe concepten op de markt brengen en een bijdrage leveren aan complexe en innovatieve projecten? Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe elektrotechnische oplossingen? Wil jij veel creatieve vrijheid in je functie en werk je graag in een multidisciplinair team dat gedreven wordt door innovatie? Lees dan snel verder!

Bedrijf: BAM Advies & Engineering
Engineer Elektrotechniek
Kennis van een bouwbedrijf met passie voor techniek en processen combineren? Het kan als engineer elektrotechniek bij Advies & Engineering!
Klik hier voor meer informatie!

Bedrijf: BAM Advies & Engineering
Engineer Energievoorziening
Kennis van een bouwbedrijf met passie voor techniek en processen combineren? Het kan als specialist engineer energievoorziening bij Advies en Engineering!
Klik hier voor meer informatie!

Lezersaanbieding

Win een SAMA5D2 Xplained Ultra kaart van Microchip

Win een Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra kaart (ATSAMA5D2C-XULT) van Microchip via E-Totaal. De SAMA5D2 Xplained Ultra kaart is geschikt om snel prototypes op te zetten en bedoeld voor het evalueren van de SAMA5D2 serie MPU's.

Lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.