AdvertentieAdvertorial

Draagbare labelprinters voor kabels en elektrische panelen    
Draagbare labelprinters voor kabels en elektrische panelen
Zorg ervoor dat uw werk beantwoordt aan de strenge industriestandaarden door het op locatie afdrukken van bestendige, duurzame, volledig aangepaste P-touch labels, zodat u elke opdracht op een professionele manier kunt afwerken. Lees meer

Vacatures

Bedrijf: BAM Bouw en Techniek
Werkvoorbereider Elektrotechniek Schiphol
Wil jij van aanvang tot de oplevering volledig betrokken zijn bij de meest mooie projecten op Schiphol? Wordt dan een van onze nieuwe werkvoorbereiders Elektrotechniek.
Bekijk hier de vacature.

Bedrijf: De Nederlandsche Bank
Expert installatietechniek
Jij hebt impact
Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. In deze functie vertaal je grote hoeveelheden data naar inzicht in risico's en gevolgen op het gebied van Onderpand binnen Betalingsverkeer. Wil jij de (Europese) ontwikkelingen op het gebied van het onderpandraamwerk op de voet volgen? En ben jij de analytische data specialist die de diepte in wil gaan met rapportages en analyses?
Dan is dit jouw functie !

Bedrijf: Verwater 
Detail Engineer, Groningen / Emmen

Als Detail Engineer ben je verantwoordelijk voor het in detail ontwerpen (componenten, uitwerken van detailoplossingen, materiaalkeuze, e.d.) en tekenen van besturingstekeningen van elektrotechnische installaties voor automatisering systemen. Hierbij ligt de focus op service engineering, waarbij de storingsanalyse en oplossingsmogelijkheden op basis van eigen inzicht kunnen worden vastgesteld. Wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie.

Lezersaanbieding

Win een dsPIC33CH Curiosity ontwikkelkaart van Microchip

De dsPIC33CH Curiosity ontwikkelkaart is een ontwikkel- en demonstratiesysteem met een uitstekende prijs/prestatie-verhouding voor de dsPIC33CH128MP508 serie krachtige digitale signaalcontrollers met dubbele kern. De ene kern van de dsPIC33CH is ontworpen om als een master te werken terwijl de andere kern zich als een slave gedraagt.

Lees verder

Beurs WoTS 2018

WoTS 2018
Van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 5 oktober vond de beurs World of Technology & Science 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. 

Meer informatie over deze beurs kunt u vinden op onze speciale WoTS 2018 pagina's .

Hier vindt u ook informatie over exposanten en vele producten en noviteiten die u op de beurs kon tegenkomen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.