AdvertentieAdvertorial

'De voeding is het hart van de machine'
 
'De voeding is het hart van de machine'

Elipse is de uitgelezen leverancier van elektrische voedingen voor de apparaatbouw waarbij betrouwbaarheid en continuïteit voorop staan. De voedingen onderscheiden zich door hun compacte formaat, efficiëntie, betrouwbaarheid en lange levensduur. Managing director Evert Gys: "De klant is specialist in het apparaat, wij in de voeding. Samen leidt dat tot betere machines".
Lees verder  

Lezersaanbieding

Win een SAM L21 Xplained Pro evaluatiepakket (ATSAML21-XPRO-B)

Microchip's SAM L21 Xplained Pro evaluatiepakket is bedoeld voor het evalueren en het bouwen van prototypes met op de SAM L21 ARM® Cortex®-M0+ gebaseerde microcontrollers met ultra-laag stroomverbruik.

Lees verder

Vacatures

BAM Bouw en Techniek - Modulair ontwikkelen en bouwen
Senior Engineer Elektrotechniek
Wil jij als senior engineer elektrotechniek nieuwe concepten op de markt brengen en een bijdrage leveren aan complexe en innovatieve projecten? Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe elektrotechnische oplossingen? Wil jij veel creatieve vrijheid in je functie en werk je graag in een multidisciplinair team dat gedreven wordt door innovatie? Lees dan snel verder !

European Patent Office
Electrical Specialist
The EPO is looking for an Electrical Specialist! Do you want to know more, click here to read the full job description!

BAM Bouw en Techniek
Uitvoerder Elektrotechniek

Voel jij je als Uitvoerder Elektrotechniek thuis bij complexe projecten waar jij eindverantwoordelijk bent voor planning, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit op de bouw? Wil je graag projecten in regio oost doen met standplaats Apeldoorn? Dan is dit jou baan! Reageer nu via ''deze link'' .

BAM Bouw en Techniek
BIM Modelleur Elektrotechniek
Haal jij plezier uit het modelleren van complexe installaties in een multidisciplinaire omgeving? BAM zoekt een BIM Modelleur Elektrotechniek voor multidisciplinaire (complexe) projecten. Interesse? Lees dan verder !

BAM Bouw en Techniek
Teamleider / (Lead) Engineer Elektrotechniek
Houd je van complexe projecten, vind je het leuk om integraal te werken en wil je ook de verantwoordelijkheid dragen voor een ontwerpteam? BAM zoekt een Teamleider / Lead Engineer Elektrotechniek. Een combinatie van klantcontact, techniek én leiding geven. Interessant? Klik hier!

BAM FM
Projectleider Elektrotechniek
Ben jij een projectleider die de combinatie van complexe techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft?
Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen de afdeling Projecten en Contractondersteuning van BAM FM. Deze afdeling realiseert projectmatig uitbreidingen, verbouwingen, de uitrol van nieuwe technologieën en vervangingswerkzaamheden. Dit werk wordt uitgevoerd bij onze klanten zoals TenneT TSO, BAM Concernhuisvesting, Rijkswaterstaat, Vitens en Visio. Onze klanten hebben gebouwen en terreinen in heel Nederland. Reageer nu via deze link!

BAM Bouw en Techniek
Projectmanager Elektrotechniek Amsterdam - Realisatie
Heb jij organisatorisch talent en kun je processen goed coördineren? Weet jij de bindende factor in een team te zijn én kun je mensen inspireren?
Wat ga je doen?
Als projectmanager techniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere multidisciplinaire projecten. Jij bent vanuit de techniek (E & W) verantwoordelijk voor het installatietechnische gedeelte van onze utiliteitsbouwprojecten. Je zoekt actief de samenwerking met medewerkers van andere vakgebieden op om samen tot een goed ontwerp en uitvoering(plan) te komen. Solliciteer via deze link!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.