AdvertentieAdvertorial

Geef uw werkzaamheden een professionele uitstraling

Met de Brother P-touch labelprinters maakt u snel en eenvoudig onverwoestbare en slijtvaste labels, waarmee u elke klus verantwoord en professioneel kunt afwerken. De gelamineerde labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en bij uitstek geschikt voor het markeren van installaties, leidingen, buizen, bedrading en zelfs uw gereedschap.

Nu verkrijgbaar met 33% korting

Geef uw werkzaamheden een professionele uitstraling

Vacatures

AE Sensors BV
BEN JIJ DE TECHNEUT DIE WIJ ZOEKEN!?

Wij zoeken een techneut met passie voor elektronica en sensoren. Een techneut die graag problemen oplost en uitdagingen zoekt. Daarnaast is flexibiliteit een absolute pré. Daar je het ene moment op een offshore platform, zeegaand schip of kraan in de Rotterdamse haven kan staan en op het andere moment je je kunt bevinden in een clean room van een chipmachine fabrikant.
Kijk hier voor meer informatie.

AVE Added Value Electronics BV
verkoop binnendienst
Als binnendienstverkoop krijg je contact met onze klanten (inkomende e-mails/telefoon en het proactief benaderen van klanten uit onze database), je geeft advies bij vragen of komt met mogelijke alternatieven voor een aanvraag. Je maakt uiteraard aanbiedingen/ offertes, vraagt levertijden en prijzen op bij onze leveranciers en zorgt voor begeleiding van opdrachten samen met je collega's van de administratie en het magazijn. Werkniveau is MBO en affiniteit met elektronica heeft een pré, maar laat je niet stoppen als je een leuke werkomgeving zoekt in een kleiner teamverband.
Nieuwsgierig of enthousiast om aan een nieuwe baan bij AVE te beginnen?
Kijk hier voor meer informatie.

CERN (Location Geneva, Switzerland)
Electromechanical Technician
Are you willing to become a key player in maintaining test equipment for electronics boards? Join CERN's Electrical and Power Converters Group and leave your mark on the development of the electrical systems for CERN's future accelerator. Take part!
As an electro-mechanical technician, you will be a member of the team responsible for the production, operation and maintenance of electrical power systems.
Your main activities will consist of:
• Participation in the maintenance, installation, design and production (mechanical assembly, integration and wiring) of the new power systems.
• Proposing improvements and upgrade of the existing equipment.
• Coordination of the electro-mechanical work completed by contractors.
Apply now via this link !

Verwater Industrial Services Noord Oost B.V.
WERKVOORBEREIDER E&I - GRONINGEN / EMMEN

Uitdaging, diversiteit en projecten voor gerenommeerde klanten! Dat vind je in deze functie van werkvoorbereider E/I. Zie je deze prachtige functie zitten en wil je onderdeel zijn van een gedreven en enthousiast team?
Lees dan snel hier verder.

Lezersaanbieding

Win een SAM L21 Xplained Pro evaluatiepakket (ATSAML21-XPRO-B)

Microchip's SAM L21 Xplained Pro evaluatiepakket is bedoeld voor het evalueren en het bouwen van prototypes met op de SAM L21 ARM® Cortex®-M0+ gebaseerde microcontrollers met ultra-laag stroomverbruik.

Lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.