AdvertentieAdvertorial

Ncab group Benelux ondersteund u regionaal 
Ncab group Benelux b.v. Is perfect in staat om betrouwbare high tech pcb's te leveren door middel van haar uitgebreide koopkracht en expertise op het vlak van printplaatproductie. Wij hebben het proces volledig in handen door onze aanwezigheid op de locatie van de klant en in de fabrieken waar de printplaten worden geproduceerd. Dat betekend dat we ons kunnen focusen op onze klanten, en het eind-product dat ze krijgen.
Lees verder

Ncab group Benelux b.v. ondersteund u regionaal  

Lezersaanbieding

Win een PIC-IoT WG ontwikkelkaart (AC164164)

De PIC-IoT WG ontwikkelkaart combineert een krachtige PIC24FJ128GA705 MCU, een ATECC608A CryptoAuthenticationTM geïntegreerd beveiligingselement en de volledig gecertificeerde ATWINC1510 Wi-Fi® netwerkcontroller. Dit alles levert de meeste eenvoudige en effectieve manier op om ingebedde toepassingen te verbinden met de Google Cloud IoT kern.

Lees verder

Vacatures

NCAB Group Benelux B.V
PCB Engineer
Het zijn de mensen die de NCAB Group zo uniek maken. Je werkt in een snel groeiende mondiale omgeving met veel betrokkenheid van de medewerkers en voortdurende ontwikkeling van competenties. Help ons in ons streven om marktleider in de productie van PCB's (printplaten), waar ook ter wereld, te worden. Deze rol is bij uitstek geschikt voor een Engineer met ondernemersgeest die ervan houdt om met klanten in contact te zijn en de kennis en kunde heeft om een goede PCB te bouwen. De groeimogelijkheden binnen deze functie en binnen NCAB zijn uitzonderlijk. Lees verder .

Dunea
Manager Toezicht Drinkwaterveiligheid
Als Manager Toezicht ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de drinkwaterveiligheid in het kader van de volksgezondheid en het toezicht houden op werken in en om onze assets (natuur, leidingen en installaties). Inhoudelijk betekent dit dat jullie zorgen voor inspecties bij bedrijven die drinkwater afnemen en toezicht op werkzaamheden aan de assets door derden (zoals aannemers). Jullie bevindingen worden gebruikt om samen met collega's van andere teams de kwaliteit en efficiency te verhogen. Klik hier voor meer informatie !

BAM Bouw en Techniek - Modulair ontwikkelen en bouwen
Senior Engineer Elektrotechniek
Wil jij als senior engineer elektrotechniek nieuwe concepten op de markt brengen en een bijdrage leveren aan complexe en innovatieve projecten? Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe elektrotechnische oplossingen? Wil jij veel creatieve vrijheid in je functie en werk je graag in een multidisciplinair team dat gedreven wordt door innovatie? Lees dan snel verder !

BAM Bouw en Techniek
Uitvoerder Elektrotechniek

Voel jij je als Uitvoerder Elektrotechniek thuis bij complexe projecten waar jij eindverantwoordelijk bent voor planning, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit op de bouw? Wil je graag projecten in regio oost doen met standplaats Apeldoorn? Dan is dit jou baan! Reageer nu via ''deze link'' .

BAM Bouw en Techniek
BIM Modelleur Elektrotechniek
Haal jij plezier uit het modelleren van complexe installaties in een multidisciplinaire omgeving? BAM zoekt een BIM Modelleur Elektrotechniek voor multidisciplinaire (complexe) projecten. Interesse? Lees dan verder !

BAM Bouw en Techniek
Teamleider / (Lead) Engineer Elektrotechniek
Houd je van complexe projecten, vind je het leuk om integraal te werken en wil je ook de verantwoordelijkheid dragen voor een ontwerpteam? BAM zoekt een Teamleider / Lead Engineer Elektrotechniek. Een combinatie van klantcontact, techniek én leiding geven. Interessant? Klik hier!

BAM Bouw en Techniek
Projectmanager Elektrotechniek Amsterdam - Realisatie
Heb jij organisatorisch talent en kun je processen goed coördineren? Weet jij de bindende factor in een team te zijn én kun je mensen inspireren?
Wat ga je doen?
Als projectmanager techniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere multidisciplinaire projecten. Jij bent vanuit de techniek (E & W) verantwoordelijk voor het installatietechnische gedeelte van onze utiliteitsbouwprojecten. Je zoekt actief de samenwerking met medewerkers van andere vakgebieden op om samen tot een goed ontwerp en uitvoering(plan) te komen. Solliciteer via deze link!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.