Machinebouw event

In december vindt de vierde editie van het Machinebouw event plaats. Dit event is een ontmoetings- en netwerkplaats voor machinebouwers, OEM's en producerende bedrijven uit de Benelux.

Met een lezingenprogramma worden de bezoekers geïnformeerd over thema’s als intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, voorspellend machine-onderhoud en vele andere zaken. Gedurende het event zal worden gedemonstreerd hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data, IIoT voor machinebouw en haar klanten
Machines dienen tegenwoordig steeds kleiner, beter, mooier, goedkoper, sneller et cetera te worden. Daarom staat de vraag op het Machinebouw event centraal: hoe denken toeleveranciers mee, om goede oplossingen te maken, zodat machinebouwers argumenten in hun markt hebben!
De onderwerpen van het Machinebouw event passen in actuele trends zoals Smart Industry, Industry 4.0, Industrial Internet of Things en Big Data. Tijdens het Machinebouw event krijgt u concreet inzicht in de praktische toepasbaarheid.

Kennismarkt
Naast het lezingsprogramma is er een uitgebreide kennismarkt waar 32 exposanten uit de industriële automatisering, elektronica en systeemintegratie zich vertegenwoordigen. Gezamenlijk bieden zij kennis en kunde voor uw vraagstukken.

Het Machinebouw event vindt plaats op 7 december in Congrescentrum 1931, Brabanthallen, Den Bosch. Het event begint met de ontvangst vanaf 09:30 uur en wordt om 16:30 uur afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden kan via onderstaande link; deelname is gratis voor eindgebruikers, machinebouwers of systeemintegratoren.

http://machinebouwevent.nl/