AdvertentieAdvertorial

De in de auto-industrie gebruikte KEMET-smoorspoelen uit de SC-serie werken zelfs bij hoge temperaturen   
De in de auto-industrie gebruikte KEMET-smoorspoelen uit de SC-serie werken zelfs bij hoge temperaturen Meer en meer fabrikanten in de automobielsector besluiten om een verscheidenheid aan hoogspanningsapparatuur te gebruiken om het rijcomfort en het algemene voertuiggebruik te verbeteren. Dit gaat echter gepaard met een stijgende vraag naar extra elektriciteit. De oplossing voor dit probleem is niet om nieuwe energiebronnen toe te voegen (dit verhoogt het gewicht en de grootte van het voertuig), maar om effectiever gebruik te maken van de energiebronnen die we reeds gebruiken. Lees verder .    

Advertorial

Geef uw werkzaamheden een professionele uitstraling     
Geef uw werkzaamheden een professionele uitstraling Met de Brother P-touch labelprinters maakt u snel en eenvoudig onverwoestbare en slijtvaste labels, waarmee u elke klus verantwoord en professioneel kunt afwerken. De gelamineerde labels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en bij uitstek geschikt voor het markeren van installaties, leidingen, buizen, bedrading en zelfs uw gereedschap.

Nu verkrijgbaar met 33% korting: bekijk de actie

Vacatures

Hiflex Automatiseringstechniek B.V.
Voor de technische afdeling zijn wij op zoek naar een:
Technicus Industriële Automatisering
(Minimaal MBO niveau)

Wij bieden een zeer afwisselende baan in een dynamische technische omgeving zowel bij onze klanten als intern in Ridderkerk.
Wat vinden wij een pré?
• In het bezit van het certificaat B-VCA,
• Affiniteit met aandrijftechniek- en industriële automatisering.
Nieuwsgierig en wil je meer weten? Klik hier .

TOP-electronics
Field Sales Engineer - B2B

TOP-electronics zoekt een collega die verantwoordelijk is voor het verder uitbouwen van onder andere de productgroepen Wireless & IoT en Displays and Embedded Computing. Beschik je over technische kennis en verkoop-ervaring in B2B en ben je gedreven om de snel opvolgende nieuwe technologieën eigen te maken, lees dan verder en mail ons.

Lezersaanbieding

Win een MPLAB PICkit 4 in-cirucit debugger van Microchip

Met de MPLAB PICkit 4 in-circuit debugger van Microchip kunt u bij PIC® en dsPIC® flash microcontrollers snel en gemakkelijk programmeren en fouten opsporen door gebruik te maken van de krachtige grafische gebruikersinterface van de MPLAB X geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE).

Lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.