AdvertentieLezersaanbieding

Win een startpakket van Microchip met de PIC32MZ voor ingebedde grafische verwerking met gestapeld DRAM!

E-totaal biedt u de kans een Microchip PIC32MZ embedded graphics met stacked DRAM (DA) startpakket (DM320010) te winnen. Het PIC32MZ embedded graphics met stacked DRAM (DA) startpakket biedt de eenvoudigste en goedkoopste manier om te experimenteren met de krachtige en geavanceerde grafische functies die zijn geïntegreerd in de PIC32MZ DA MCU's.

Lees verder

Vacatures

Bedrijf: Breman Woningbeheer
Functie: Onderhoudsmonteur CV-MV
Breman Woningbeheer is met 150 loyale medewerkers trots, maar breiden uit en zoeken talenten! Heb je een opleiding op vmbo-e niveau en een relevante vakopleiding zoals Omi? een servicegerichte instelling en ben je bereid tot het volgen van een studie en trainingen? Werk je zowel goed zelfstandig als in een teams? Toe aan een aantrekkelijke en veelzijdige baan? Bekijk dan snel onze vacature en solliciteer!

Bedrijf: BAM FM
Functie: Werkvoorbereider Elektrotechniek met doorgroeiambitie!
Wil jij werken binnen een multidisciplinair projectteam? En ben je creatief, initiatiefrijk en ambitieus? Lees dan snel verder!
BAM FM verzorgt de volledige exploitatie en het onderhoud voor diverse grote organisaties in Nederland. Je gaat verbouwingen verzorgen, nieuwe technologieën uitrollen en op een doordachte manier vervangingsonderhoud realiseren. Wij nodigen jou uit om bij te dragen aan ons succes en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
Service with a smile noemen we dat.
Klik hier voor meer informatie !

Bedrijf: Brunel
Functie: Team Brunel Engineer
Be a Team Brunel engineer in the Volvo Ocean Race

Fast forward your career with Brunel's huge variety of jobs. You could be working at a class leading international pharma company one year. For an overseas real estate developer the next. And your first job could be as a shore crew engineer on the Volvo Ocean Race.
Interested? apply via the link .

Bedrijf: BAM Infra Energie & Water West
Functie: Uitvoerder hoogspanning op Schiphol
Op deze bijzondere locatie op Schiphol, zoeken wij naar een ervaren uitvoerder op het gebied van hoogspanning met werkverantwoordelijke taken. Je bent Stipel gecertificeerd en hebt de juiste forcus op kwaliteit en veiligheid!
Klik hier voor meer informatie!

Bedrijf: BAM Bouw en Techniek     
Functie: Monteur Elektrotechnische Installaties
Ben je Monteur Elektrotechnische installaties en wil je graag projecten samen met jouw collega's tot een succes maken? Wil je daarbij bouwen aan jouw afdeling? Zoek je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in de richting die bij jou past?
Lees hier dan snel verder!

Advertorial

Samenwerking mens en machine
Cobots - de robot die samenwerkt met de mens
De industriële robot kent vele verschijningsvormen, maar als algemene eigenschappen hebben ze allemaal dat ze autonoom taken kunnen uitvoeren die voor een belangrijk deel van te voren geprogrammeerd zijn. Naast de term robot kennen we tegenwoordig ook de term cobot, een robot die moet samenwerken met de mens en dus niet als de robot geheel veilig afgeschermd achter hekken staat opgesteld. Toch is en blijft een cobot een robot en blijft veiligheid een belangrijk aspect.
Lees verder   

Samenwerking mens en machine

Beurs E&A 2017

beurs e&a 2017
Van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni was de complete elektronicaketen verenigd op de beursvloer van Electronics & Applications in de Jaarbeurs Utrecht. 
Meer informatie over deze beurs kunt u vinden op onze speciale  E&A 2017 pagina's .

Hier vindt u informatie over exposanten en vele producten en noviteiten die u op de beurs kon tegenkomen.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.