Overname ROVC door NCOI Groep

NCOI Groep en de aandeelhouders van ROVC hebben overeenstemming bereikt over de overname van ROVC, de techniekopleider van Nederland. De gespecialiseerde technische opleidingen en trainingen van ROVC en de (erkende) technische opleidingen en trainingen van NCOI Techniek vullen elkaar zeer goed aan.

Deze overname past uitstekend in de strategie van NCOI Groep om verder te groeien in de technische onderwijsmarkt. “Zeker gezien de grote vraag naar gekwalificeerd technisch personeel is het van groot maatschappelijk belang mensen op te leiden in deze markt. ROVC is een van Nederlands belangrijkste techniekopleiders, met een breed portfolio van kwalitatief sterke trainingen en opleidingen, ook op MBO-niveau. De unieke praktijklocaties en de goede naam van ROVC maken dat ROVC een uitstekende strategische aanvulling is. Met ROVC wordt de positie van NCOI in het technische segment verder versterkt.”, aldus Robert van Zanten, CEO NCOI Groep.
ROVC heeft 80 medewerkers in dienst en blijft zelfstandig opereren vanuit Ede onder leiding van het huidige managementteam. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.