AdvertentieDuranmatic Fluidwell

lees e-totaal digitaal

Lees hier de meest recente editie van e-totaal magazine!
U scrollt eenvoudig door de verschillende artikelen en via de actieve hyperlinks komt u direct in contact met de verschillende leveranciers en adverteerders.

Veel leesplezier!

e-totaal | e-zine september 2020

Wilt u de papieren editie gratis ontvangen, vul dan uw gegevens in via het contact formulier .

advertorial

Industrie 4.0 - edge-computing is de sleutel tot moderniteit

Tot nu toe was cloudcomputing een van de grootste drijvende krachten achter de ontwikkeling van de digitale industriële transformatie - in het bijzonder de uitbreiding van het industriële internet der dingen (IIoT) - en het steeds hogere automatiseringsniveau in een aantal industritakken. Tegenwoordig is echter duidelijk dat het gebruik van de cloud voor gegevensbeheer en -opslag niet voldoende is. Een onmisbaar element van het zich snel ontwikkelende concept Industrie 4.0 is namelijk "edge-computing" in combinatie met cloudcomputing - met andere woorden, het lokaal verwerken van gegevens die vervolgens naar de cloud worden gestuurd.

Lees verder

Vacatures

Danone Nutricia
Factory Quality Engineer

Do you believe in our ambition of Quality Always? Ready to make a difference? As Quality Engineer you'll be developing, implementing and improving our quality/food safety standards for our products & processes. You'll be the expert and advisor for all quality and food safety related aspects.
Join Danone Nutricia now as Quality Engineer .

KCS 
SMD operator en productiemedewerker
Ben jij op zoek naar een parttime/fulltime baan? Vind jij het leuk om te werken met elektronische producten, die in allerlei marktsectoren over de hele wereld worden toegepast? Dan zijn wij op zoek naar jou!
SMD operator
Als SMD-operator ben je vooral verantwoordelijk voor het assembleren van printplaten via SMT-productiemachines of door handmatig solderen. Naast het draaien van de machines hoort ook het instellen van feeders, en de kwaliteitscontrole tot je takenpakket. Lees meer >>
Productiemedewerker
In deze functie ga je aan de slag met het bestukken, solderen, programmeren, afregelen en testen van printplaten. Lees meer >>

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Corona-crisis

Ondernemersinformatie over de Corona-crisis
Speciaal voor ondernemers, bedrijven en zzp'ers is er specifieke informatie omtrent de Corona-crisis te vinden (over o.a. de verschillende pakketten aan noodmaatregelen die het kabinet getroffen heeft).
Websites met meer informatie: 

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.