AdvertentieKom werken bij defensie

Defensie, de grootste werkgever in Techniek
Je bent net afgestudeerd in de techniek en de wereld ligt aan je voeten. Heb jij de ambitie om middels technologie bij te dragen aan onze vrede en veiligheid en durf jij de onmisbare schakel in ons team te zijn? Bekijk onze vacatures en kom werken als Technicus bij Defensie, de grootste werkgever in Techniek!
Lees verder>>

Defensie, de grootste werkgever in Techniek   

Vacatures

Field Service Engineer (Rotterdam)
ABB

De divisie Discrete Automation and Motion van ABB levert producten, oplossingen en service om productiviteit te verhogen en gelijktijdig energie efficiënt te benutten. Binnen het Field Service team, gevestigd te Rotterdam, is een vacature ontstaan voor een Field Service Engineer.
Klik hier voor meer informatie!

Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst
Dräger

Dit ga je doen:
Als Commercieel Technisch Adviseur Binnendienst GDS adviseer je voornamelijk in hoogwaardige stationaire gasdetectiesystemen. De verkoop kan telefonisch, via mail of in samenwerking met de Account Managers in de buitendienst geschieden. Wat wij verkopen heeft te maken met veiligheid, het leven van de gebruikers hangt af van de systemen die door ons geleverd worden.
Klik hier voor meer informatie!

Lezersaanbieding

Win een Microchip TimeFlash oscillator programmeerpakket met twee socketkaarten!

e-totaal biedt lezers de kans een Microchip TimeFlash oscillator programmeerpakket met twee socketkaarten (DSC-TIMEFLASH-KIT2) te winnen!

Lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.