Uw elektronicaontwerp kan beter!

Dit is de boodschap naar de bezoekers van het Design Automation & Embedded Systems (D&E event). Woensdag 4 november vindt dit jaarlijkse event plaats in het Congrescentrum 1931 ('s-Hertogenbosch) en het event is groter dan ooit tevoren.

Centraal deze dag staat het lezingenprogramma met 33 lezingen. Naast plenaire lezingen vanuit OSPL Nederland, ASML en TU/e zijn er 30 lezingen verdeeld over vijf parallelle tracks. In de parallelle tracks gaan sprekers dieper in op specifieke onderwerpen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van Embedded, FPGA, Security, Internet of Things, testing en Electronic Design / Production.
De verwachting is dat er rond de vierhonderd bezoekers aanwezig zijn op 4 november. Door de specialistische kennisoverdracht, zijn de bezoekers zeer technisch ingesteld. Het D&E event is de plaats waar R&D managers en hardware-/softwareengineers naar toe komen voor inspiratie en concrete mogelijkheden.
Tussen de lezingen door is er voldoende tijd om op de stands van de 32 exposanten te kijken en te discussiëren over zin en onzin van de nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Door de vele live demonstraties is er op de stands veel te beleven en ziet de bezoeker live welke mogelijkheden de techniek te bieden heeft. Daarnaast waarderen bezoekers het ieder jaar zeer om met andere bezoekers ervaringen uit te wisselen en ook van elkaar te leren.

Het totale programma en een overzicht van het programma is te vinden via www.deneonline.nl.

Design Automation & Embedded Systems
Datum: woensdag 4 november 2015
Locatie: Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch
Toegang is gratis, wel vooraf registreren