Inrato International naar eigen pand in Tollebeek

Inrato International is per mei verhuisd naar Tollebeek. De specialist op het gebied van machine- en voertuigveiligheid en signaleringstechniek, groeide uit zijn jasje op de oude locatie in Dalfsen.

‘Door toenemend ruimtegebrek voldeed het pand daar niet meer aan de wensen. Dit ruimtegebrek is ontstaan door uitbreiding van onze activiteiten’, legt directeur Leendert Jan IJspeert uit.
Inrato biedt al jarenlang een groot assortiment producten aan op het gebied van machine- en voertuigveiligheid zoals lichtschermen, veiligheidsdrukmatten en -schakelaars, gaashekwerken en visuele en akoestische alarmeringen.

Daarnaast is het assortiment uitgebreid met actieve systemen rondom voertuigveiligheid zoals; aanrijdbeveiligingssystemen, achteruitrijalarmsystemen, snelheidsbegrenzing, rijgedragregistratie, voertuigauthorisatie en voertuigmarkering. Ook binnen de logistiek ziet men steeds vaker in dat veilig werken en productiviteit hand in hand gaan.

‘Wij vertrouwen erop dat we vanuit onze nieuwe locatie onze relaties nog beter kunnen bedienen en flexibeler kunnen inspelen op vragen vanuit de markt’, verzekert IJspeert. Het bedrijf is te vinden aan de Johannes Postweg 4 in Tollebeek, telefoonnummers blijven ongewijzigd. Het correspondentieadres is postbus 1119 8300 BC te Emmeloord geworden.