AdvertentieVacatures

AR Benelux B.V.
AR Benelux levert meet- en testoplossingen en RF/EMC apparatuur van verschillende leveranciers.
AR Benelux B.V. zoekt, i.v.m. uitbreiding van haar activiteiten, per direct een:
COÖRDINATOR BINNENDIENST
 
KCS BV
KCS bv is al ruim 30 jaar een betrouwbare elektronica assemblage partner. Wij leveren een volledig pakket aan diensten en productiecapaciteit voor het assembleren van printplaten en soortgelijke elektronica producten.
Om onze organisatie verder uit te bouwen, hebben wij per direct de volgende openstaande vacature(s):
ELEKTRONICA MEDEWERKER (jr.)
ELEKTRONICA TECHNICUS (sr.)

Advertorial

Wederom veel toonaangevende fabrikanten op het Avnet Event 2015
Op 9 december aanstaande vindt het Technical Seminar van Avnet Abacus en Memec-Silica weer plaats. Ook dit jaar zijn alle belangrijke leveranciers aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren op het gebied van Electro-mechanische producten, halfgeleiders, voedingsoplossingen en elektromagnetische comptabiliteit Dit gerenommeerde seminar biedt elke engineer dan ook alle gelegenheid om in een kort tijdsbestek weer helemaal bijgepraat te worden over tal van actuele onderwerpen. De vele leveranciers verzorgen een breed aanbod aan presentaties en technische workshops. Daarnaast biedt het seminar ook de mogelijkheid direct van gedachten te wisselen met alle fabrikanten tijdens de ruime koffiepauzes en lunch. Nieuw dit jaar zijn de drie "Power" workshops van 90 minuten. Hieraan deelnemen, biedt u de mogelijkheid om dieptekennis op te doen van huidige en, belangrijker nog, toekomstige mogelijkheden die binnen de power supply markt gaan ontstaan.

Kijk hier voor de agenda en registratie.

Avnet Technical Seminar

Machinebouw event

Op het gebied van machinebouw worden er door middel van innovatie veel kansen geboden. Het machinebouw event is de plek om een goed beeld van die mogelijkheden te krijgen. Er wordt nadruk gelegd op een goede samenwerking in de keten, waarbij oplossingen voor de eindgebruiker voorop staan. [Lees meer]

[Bestanden zonder categorie] -> 13842-Button_150x79_MachBouw_300dpi.jpg

Lezersaanbieding

Win een Microchip Motor Control Starter Kit met mTouch Sensing Demo bord!!

E-Totaal biedt zijn lezers de kans om een Microchip Motor Control Starter Kit met mTouch Sensing Demo bord (part. nr. DM330015) te winnen. De Motor Control Starter Kit met mTouch Sensing is een volledig hard- en software gereedschap voor evaluatie van de Microchip ultra-lage kosten motor besturings familie dsPIC DSCs. Het bevat een eenvoudig bord met een borstel loze gelijkspanningsmotor, aanraakgevoelige schuifregelaars en een ingebouwde debugger.

Lees verder

Nieuwsbrief / e-Zine

Ontvang wekelijks het laatste nieuws uit uw vakgebied. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief. U wordt dan ook op de hoogte gehouden van het verschijnen van de nieuwe
e-zines.

Naam
E-mail

Elektrotechniek 2015

Van 29 september t/m 2 oktober stond de Jaarbeurs in het teken van Elektrotechniek, het belangrijkste vakevent voor de elektrotechnische branche in de Benelux.

Informatie over de beurs Elektrotechniek 2015 leest u hier.
Informatie over exposanten en nieuwe producten die u op de beurs kon zien leest u hier.

beurs elektrotechniek 2015

Agenda


Klik hier voor de complete agenda.