Hannover Messe 2020 definitief van de baan

Voor het eerst in haar bestaan gaat de Hannover Messe, de grootste industriebeurs ter wereld, niet door. De regio Hannover heeft een decreet uitgevaardigd dat het organiseren van 's werelds toonaangevende vakbeurs voor industriële technologie verbiedt. De industriebeurs was al vanwege het coronavirus verplaatst van maart naar juli dit jaar.

Dr. Jochen Köckler, voorzitter van de raad van bestuur van Deutsche Messe AG: “Gezien de dynamische ontwikkeling rond Covid-19 en de uitgebreide beperkingen op het openbare en economische leven, kan HANNOVER MESSE dit jaar niet plaatsvinden”. “Onze exposanten, partners en ons hele team hebben er alles aan gedaan om dit mogelijk te maken, maar vandaag moeten we accepteren dat het in 2020 niet mogelijk zal zijn om ’s werelds belangrijkste industriële evenement te organiseren.”

De volgende Hannover Messe zal nu van 12 tot en met 16 april 2021 plaatsvinden. Tot dat moment zal de beursorganisatie exposanten en bezoekers mogelijkheden aanbieden om digitaal contacten te leggen voor het uitwisselen van technologische informatie. Hiervoor wordt binnenkort een platform geopend.