Bedrijven

Douwe Schoenmakers nieuwe managing director Arcobel Embedded Solutions

Arcobel Embedded Solutions bv, distributeur van hoogwaardige embedded hardware oplossingen voor de industriële sector, heeft per 1 januari 2022 Douwe Schoenmakers aangesteld als nieuwe managing director. Douwe Schoenmakers neemt deze rol over van Hans Adams, sinds jaren de General Manager van Arcobel.

Douwe Schoenmakers nieuwe managing director Arcobel Embedded Solutions.

Douwe Schoenmakers is al vele jaren werkzaam bij Arcobel en als onderdeel van het MT heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen de sector. De nieuwe aandeelhouder van Arcobel, Dual Inventive, vertegenwoordigd door Jacob Zeeman (CEO), geeft aan met de aanstelling van Douwe Schoenmakers te kiezen voor ervaring, gedrevenheid en verjonging van het management van Arcobel.

Douwe Schoenmakers wil met fris elan Arcobel gaan leiden en klaarstomen voor de transitie naar de digitale toekomst. De laatste jaren, onder Hans Adams, heeft Arcobel een aanhoudende groei doorgemaakt. Hans Adams zal in zijn nieuwe rol, als business development manager, zijn deskundigheid en expertise voor de organisatie ten behoeve van de transitie inzetten.

De directie van Dual Inventive spreekt het vertrouwen uit, dat met de aanstelling van Douwe Schoenmakers, tot managing Director, de weg naar verdere groei van Arcobel zal worden doorgezet. Naast voortzetting en uitbreiding van de huidige activiteiten zal er binnen Arcobel focus gelegd worden op de uitrol van het IOT platform Insights waarmee Dual Inventive op het hoogste veiligheidsniveau opereert binnen de rail sector. Dit IOT platform gaat Arcobel bij haar industriële partners onder de aandacht brengen, waarmee Arcobel aan de basis wil staan bij het werkelijk mogelijk maken van industrie 4.0. Douwe Schoenmakers: “Ik heb er onwijs veel zin om met onze partners de industrie 4.0 ambities in het invullen. Met de kennis en ervaring vanuit onze nieuwe groep wordt dit baanbrekend en ben ik er van overtuigd dat dit gaat zorgen voor een transitie van de markt”.

Meer nieuws van Arcobel Embedded Solutions
Meer nieuws over Bedrijven