elektrische wegdekverwarming

Met deze milieuvriendelijke precisie-systemen is onder alle omstandigheden en in/onder elk wegdek een veilig berijdbare oprit of hellingbaan gegarandeerd. FREEWAY* is altijd inpasbaar in nieuwbouw of renovatie. 

aan het productenscala is een verwarmingskabel en -mat toegevoegd. Deze zijn geschikt voor verwerking in gietasfalt met een temperatuur van 250 gr C. Deze zeer dunne – slechts 3,5mm – meeraderige 2-conductor-kabel is voorzien van een aardscherm rondom en een volledige teflon mantel. Ook in epoxy gietvloeren – als toplaag – kunnen FREEWAY* systemen moeiteloos worden geïnstalleerd.

Aanschaf en installatie van een FREEWAY* elektrisch wegdek-verwarmingssysteem is in vergelijk met een conventioneel systeem aanzienlijk goedkoper. En omdat FREEWAY niet storinggevoelig is en dus langer meegaat kunnen de jaarlijkse kosten over een langere termijn worden uitgesmeerd.
Ook de energiekosten zijn mimimaal omdat met heel intelligente regelsystemen op de stroomkosten tot wel 80% kan worden bespaard. Want het FREEWAY* systeem gaat pas “aan” als het echt nodig is – combinatie van vocht en temperatuur – en wordt ook weer direct automatisch “uit” geschakeld als het niet meer nodig is.
Omdat geen overbodig gebruik wordt gemaakt van energie is FREEWAY*, gezien vanuit milieuoogpunt, eveneens heel interessant.

www.freeway-systems.nl 

Beurs Elektrotechniek 2009, stand 10B044