Bedrijven

Conrad Conferentie: 3 dagen elektronica

Van 10 t/m 12 november vindt de Conrad Convention plaats: drie dagen keynotes van experts, productlanceringen en virtuele workshops op het Conrad Sourcing-platform. Gratis voor geïnteresseerde experts uit heel Europa.

Dit jaar is er veel anders. De mogelijkheid om persoonlijke zakelijke afspraken te maken of nieuwe contacten te leggen is schaars geworden. Om ondanks corona de relatie met de klant verder te versterken, brengt Conrad Electronic de belangrijkste thema’s van de elektronicabranche en knowhow rond het Conrad Sourcing-platform medio november op digitale weg naar haar klanten. Drie dagen lang draait alles bij de Conrad Online Conferentie op convention.conrad.com  om het motto: Explore our event – Evolve your business.

Van de menselijke factor tot het IoT
Geïnteresseerden uit heel Europa kunnen zich gratis registreren voor dit event. Het hele programma vindt dan ook in het Engels plaats. Geselecteerde experts behandelen drie dagen lang in keynotes en paneldiscussies de nieuwste trends uit de elektronica-wereld, belichten uitdagingen en kansen in het corona-jaar 2020 en durven een blik op de toekomst te werpen. Dit wordt afgewisseld door interessante podcasts en interactieve workshops, waarvan de inhoud gegarandeerd indruk zal maken.

“Het doel van onze conferentie is om de vertegenwoordigers van de elektronicabranche deskundige antwoorden te geven op vragen die ze momenteel hebben”, zo beschrijft Ralf Bühler, CSO B2B bij Conrad Electronic, het concept. Daarvoor wordt elke dag een eigen thema belicht: digitalisering op dag 1, sourcing op dag 2 en producten op dag 3. En natuurlijk gaat het daarbij ook om eenvoudige, snelle en uitgebreide inkoop, die met het Conrad Sourcing-platform en de speciale diensten van OCI tot API perfect op de behoeften van B2B-klanten is afgestemd.

Actuele branche- en producttrends
Inzichten in de meettechniekbranche en actuele trends mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken: onder andere kunnen de deelnemers aan de conferentie de introductie van de eerste handheld oscilloscoop en een nieuwe apparaattester van Voltcraft verwachten. En niet alleen productmanagers en externe experts praten tijdens de drie dagen over hun bevindingen: Conrad-experts praten over de digitalisering en de platformeconomie en belichten de mogelijkheid van het IoT-platform Conrad Connect voor bedrijven. En om het ook tijdens de pauzes kort te houden, zijn er bovendien snelle recepten en kooktips voor de home-office-kantine en ontspanningsoefeningen voor korte yogasessies op kantoor.

Meer informatie: convention.conrad.com

Meer nieuws van Conrad Electronic Benelux B.V.
Meer nieuws over Bedrijven