Bedrijven

Gratis ontwerptool voor EMI-filters

REDEXPERT van Würth Elektronik is een nauwkeurig simulatieplatform op basis van meetwaarden dat klanten ondersteunt bij het selecteren van geschikte componenten. Nu is met de EMI Filter Designer een gebruiksvriendelijke functie toegevoegd voor het ontwikkelen van filters tegen elektromagnetische interferentie.

In de eerste versie van dit tool, dat continu zal worden uitgebreid, kunnen discrete laagdoorlaat-EMI-filters voor geleide differentiële interferentie, zoals benodigd voor DC/DC-converters, worden ontwikkeld. Na het invoeren van de ingangsspecificaties berekent de REDEXPERT EMI Filter Designer de optimale condensator- en spoelwaarden en tevens een passende topologie voor het filter. Hierdoor kan de gebruiker direct profiteren van de knowhow van de EMC-adviseurs van Würth Elektronik die deze tool hebben ontworpen.

De EMI Filter Designer is gratis beschikbaar op http://redexpert.we-online.com . Hier kunnen ook meteen gratis monsters van de met de tool berekende componenten worden besteld om een prototype te construeren.

Meer nieuws van Würth Elektronik
Meer nieuws over Bedrijven