Bedrijven

Iteq wordt onderdeel van Wilvo

Wilvo Holding uit Bergeijk heeft Iteq Group in Nijkerk overgenomen. De overname is onderdeel van de strategie van Wilvo om zowel organisch als via overnames te groeien.

Het pand van Iteq Group in Nijkerk.

Sinds de oprichting in 1988 is ITEQ gegroeid naar een one-stop shop voor metaalplaatcomponenten. Het aanbod van het bedrijf reikt van prototypes tot aan grote series. Voor haar klanten ontwerpt, engineert, produceert en assembleert ITEQ producten en halffabricaten waaronder elektrische laadstations, agriculturele machines, geldautomaten en sanitaire producten.

Wilvo werd in 1970 opgericht door A. Willems en J. Vosters en is uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier voor de hightech industrie in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van metalen componenten en samenstellingen, middels geautomatiseerde productiesystemen, laswerkzaamheden en (cleanroom) montage en is een preferred supplier van grote OEM-ers als ASML en Canon. Wilvo heeft een groot machinepark en twee cleanrooms, die tot de grootste van Nederland behoren en ISO 14644 gecertificeerd zijn.

Met de overname van ITEQ, dat circa 70 medewerkers telt, groeit de totale WILVO Groep naar ruim 360 medewerkers. Rob Lemmen, CEO van WILVO, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. “Met een modern machinepark en professionele aanpak belevert ITEQ klanten in, voor ons, nieuwe marktsegmenten. Ook kunnen we nu bestaande en nieuwe klanten ondersteunen met ontwerp- en engineeringsopdrachten.”


Meer nieuws over Bedrijven