Bedrijven

Live webinar over 5G en IoT

5G, de vijfde generatie van de mobiele communicatiestandaard, zal een revolutie teweegbrengen in de digitalisering: 5G creëert niet alleen een hogere mate van netwerken die real-time transmissie mogelijk maakt. Het vormt ook de basis voor de verdere evolutie van de automobielindustrie, Industrie 4.0 en IoT en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van hoogfrequent (HF) testen.

Live webinar over 5G en IoT
Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een live webinar over 5G en IoT om meer te weten te komen over de huidige en toekomstige uitdagingen in de RF-test.

“5G and IoT – The future is now. Current and future challenges in RF testing.”

Het webinar toont toepassingsscenario’s en testvereisten op het gebied van entertainmentelektronica, automotive industrie en 5G-infrastructuur. Benaderingen en oplossingen voor het betrouwbaar, storingsvrij testen van hoogfrequente signalen en grote hoeveelheden data worden overgedragen. De deelnemers hebben dan de mogelijkheid om aansluitend live vragen te stellen.

Veilig contact en betrouwbare gegevensoverdracht
INGUN levert testoplossingen voor betrouwbare elektronische onderdelen en componenten in de Automotive industrie, mobiele communicatie (zowel eindapparatuur als infrastructuur zoals antennes en basisstations) en industriële automatisering. De RF-testprobes van INGUN maken veilig contact met hoge gegevenssnelheden en maximale signaalkwaliteit mogelijk – zelfs bij de limiet. Ze worden gekenmerkt door hun hoge nauwkeurigheid voor een betrouwbaar en stabiel contact met de DUT (Device Under Test)

Meer nieuws van INGUN Prüfmittelbau GmbH BeNeLux
Meer nieuws over Bedrijven

Gesponsorde links