Bedrijven

Tele Radio verhuist naar duurzaam pand dichtbij A12

Tele Radio Benelux gaat verhuizen naar nieuw en duurzame pand, aan de Jadestraat in Bleiswijk, gelegen bij de snelweg A12. Vanaf 1 december kunnen klanten daar terecht om in de nieuwe showroom uitgebreid te worden voorgelicht over de mogelijkheden van de Tele Radio producten.

Op 7 oktober overhandigde Robert Nederlof van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling de sleutel van het nieuwe pand aan KeesJan van der Elst, Directeur Tele Radio Benelux en zijn vrouw Divera van der Elst.

De nieuwe vestiging is makkelijk te bereiken via afslag 8 (Bleiswijk) van snelweg A12, waarna via de N209 in noordelijke richting meteen links de nieuwe locatie in zicht komt. Het juiste adres voor de autonavigatie is: Jadestraat 9, 2665 NS Bleiswijk.

De verhuizing staat gepland voor 25 november, waarna Tele Radio vanaf die datum operationeel is op de nieuwe locatie. Na twintig jaar wordt de vertrouwde vestiging op het Forepark in Den Haag verlaten. De nieuwe vestiging, die 12 kilometer verderop ligt, omvat een moderne en efficiënt ingerichte technische ruimte voor productie, reparatie en ontwikkeling. Met het nieuwe pand kan optimaal worden voldaan aan de toenemende vraag naar maatwerk. In de ruim ingerichte showroom kunnen straks alle producten goed worden getoond. Door de groei die Tele Radio de afgelopen tijd heeft doorgemaakt, werd ook de magazijnruimte te klein. Het nieuwe pand beschikt over vier keer zo veel voorraadruimte zodat klanten, ook in de toekomst, snel kunnen worden beleverd.

Energieneutrale huisvestingTele Radio verhuist naar duurzaam pand dichtbij A12
Het nieuwe bedrijfspand van Tele Radio is klaar voor een duurzame toekomst dankzij 80 zonnepanelen die op het dak zijn geplaatst. Die kunnen straks de dagelijkse werkzaamheden voor de volle 100 procent ondersteunen, omdat ze de energie voor apparatuur, verlichting, ventilatie, verwarming en koeling gaan verzorgen.

Tele Radio Benelux is meer dan 20 jaar actief als onderdeel van de wereldwijd opererende Tele Radio Groep. Deze Zweedse multinational heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van geavanceerde radiografisch besturingssystemen voor de industrie. Overal waar gehesen en aangestuurd wordt kunnen de afstandsbedieningen van Tele Radio in actie worden gezien: van een slimme zender op zakformaat tot de forse buikzenders voor het ‘zware’ werk. Veiligheid staat daarbij voorop, veel van de Tele Radio zenders worden onafhankelijk gekeurd en voorzien van een certificaat om aan te tonen dat aan de veiligheidsnorm wordt voldaan.

Meer nieuws van Tele Radio Benelux B.V.
Meer nieuws over Bedrijven