Bedrijven

Wago start met digitaal evenementenplatform

WAGO Kontakttechnik start een eigen digitaal project. Het bedrijf heeft een interactief evenementenplatform ontwikkeld om in contact te komen met professionals uit de sector. Deze week viert de "WAGO Hub" zijn première met het eerste evenement "Open for your digital future".

Van 17 tot 19 november worden tijdens de WAGO Live SPS exclusieve live-discussierondes en lezingen over brancherelevante thema’s gehouden. Na de gratis aanmelding bij de WAGO Hub kunnen de deelnemers kennismaken met producten en oplossingen voor individuele behoeften en actief deelnemen aan bijvoorbeeld live-vakcolleges. De hoogtepunten op het gebied van automatisering, interface-elektronica en verbindingstechniek worden in ongeveer 20 programmaonderdelen tot leven gebracht. Tijdens én na het evenement is er de mogelijkheid om met experts te praten via live-chats en discussierondes én om persoonlijk advies te krijgen.

“We zijn erg blij dat we de WAGO Live SPS kunnen aanbieden als start van een uitgebreide reeks evenementen in de WAGO Hub. In de toekomst zullen we het hele jaar door digitale live-evenementen over relevante onderwerpen organiseren en het platform verder uitbreiden”, aldus Sven Hohorst, CEO van WAGO.

In de toekomst zullen hier branche-overstijgende toepassingen worden gepresenteerd. Naast live-discussierondes en lezingen zijn er ook andere diverse formats gepland zoals webinars, workshops en podcasts. Exclusieve inhoud en inzichten op het gebied van automatisering, interface- en verbindingstechnologie zullen beschikbaar zijn voor geregistreerde deelnemers.

Meer informatie: https://www.wago-hub.com/

Meer nieuws van Wago Nederland
Meer nieuws over Bedrijven