Werken in de cloud, waarom ik? En hoe dan?

Keller organiseert een gratis workshop over het op afstand uitlezen van sensoren. De voordelen daarvan zijn groot, helemaal als dat near-realtime in een overzichtelijk dashboard gebeurt. Niet meer met een device langs een meetpunt om op locatie de gegevens uit te lezen, maar vanachter het eigen bureau, van alle meetpunten in één keer het overzicht.

Je hoort het overal, het lijkt wel of alles in de cloud móet. Sensoren die je op afstand uit kunt lezen, vanachter je bureau. “Maar waarom zou ik? En hoe pak je dat aan? En zijn er voor mij eigenlijk wel voordelen aan verbonden?”
Het antwoord op die laatste vraag is bijna altijd ‘ja’. Het antwoord op die eerste twee vragen krijg je in de gratis workshop van Keller, over het op afstand uitlezen van sensoren. En ja, de voordelen daarvan zijn écht groot, helemaal als dat near-realtime in een overzichtelijk dashboard gebeurt. Niet meer met een device langs een meetpunt om op locatie de gegevens uit te lezen, maar vanachter het eigen bureau, van alle meetpunten in één keer het overzicht.
Dát kan allemaal met het Internet of Things. En met Keller kan het ook nog eens makkelijk en betaalbaar. Met de Kolibri-cloudoplossing.

Martijn Smit van Keller Nederland, neemt de deelnemers stap voor stap mee en laat zien wat de mogelijkheden nu zijn en wat er in de (nabije) toekomst staat te gebeuren. Praktisch en met concrete voorbeelden. En gewoon zien en doen.

  • Er staan drie workshops gepland, op 7, 8 en 9 mei 2019.
  • Er wordt gestart om 10.00 uur en sluiten om 15.00 uur af.
  • Deelname is gratis, inclusief geheel verzorgde lunch.

U kunt zich hier inschrijven.

Let op: De geplande workshop vindt doorgang bij minimaal zes deelnemers, bij tien deelnemers is de workshop vol.