Bedrijven

Smd-Tec stelt nieuwe machines voor op WOTS 22

Smd-Tec zal volgende week op de beurs WoTS 2022 een aantal nieuwe machines introduceren. Zo biedt het bedrijf nu ook oplossingen voor hoog volume SMD en THT productie met Panasonic, volautomatische stockage systemen met Otto Kuennecke, elektrische test machines met SPEA, convectie reflow ovens met BTU, en semi automatische component opslag met Arcadia.

Uiteraard kan niet alles getoond worden tijdens de beurs, maar er werd een selectie gemaakt van machines die live zullen gedemonstreerd worden.

Essemtec FOX: Combineert Pasta Jetting met SMD Bestukking
Onder zijn mineral cast chassis gaan lineaire motoren schuil en snelheden van 7.000 tot 18.000 componenten per uur aan een nauwkeurigheid van <50µ bij 3 Sigma. Ondanks de bescheiden afmetingen kunnen er niet minder dan 200 stuks 8mm fenders geplaatst worden en wordt het volledig spectrum van componenten geplaatst. Pièce de la résistance is echter de mogelijkheid om hoge snelheid/hoge nauwkeurigheid pasta jet technologie te integreren waardoor hij een echte all-in-one oplossing biedt voor efficiënte elektronica productie.

Panasonic AM100 – Volume Pick & Place voor uitdagende producties
Voor de WoTS is gekozen om de AM100 bestukkingsmachine te demonstreren die tot 36.000 componenten per uur kan plaatsen met een nauwkeurigheid van +/- 30µ op PCB’s van maximum 1500 x 460mm.

Arcadia Archimede – Slimme Semi-Automatische Opslag van Componenten
Deze semi automatische stockage kast zal op een slimme wijze helpen om steeds de juiste component terug te vinden en zo de up time van je productie te optimaliseren. De kasten zijn onderling modulair uitbreidbaar en kan per kast tot 720 reels bevatten maar kan ook gebuikt worden voor sticks, trays, bulk, THT en PCB’s, enz.

Beurs WoTS 2022, World of Electronics , stand 9C103

Meer nieuws van Smd-Tec
Meer nieuws over Bedrijven

Uitgelicht nieuws